8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Dél-Borsodban a Jobbik már támogatóként sincs jelen

Megkezdődött az előválasztás nevű bohóckodás, a balliberális tömb „demokratikus” jelöltállítása, ahol majd a végén a népakarat érvényesül.

Maga az elképzelés nem is lenne rossz, ha nem sötét háttéralkuk árnyékolnák be, illetve nem csak saját maguk fényezéséről szólna. A Gyurcsány Ferenc rendezte nagy összefogás nevű színjátékban az egykor szebb napokat látott Jobbik még csak nem is támogatja a dél-borsodi indulókat. Sem a Budapestről ide importált liberális jelöltet, sem az MSZMP még megmaradt utódpártjának jelöltjét. Ez gyakorlatilag érthető, hiszen a valódi nemzeti oldal Vona Gábor árulása után szinte azonnal hátat fordított a Jobbiknak, így a Sneider-Jakab által tönkretett pártnak sem tagja, sem támogatója nem maradt.

A Mi Hazánk Mozgalom a nemzet felemelkedését segítő programmal áll azok elé a választók elé, akik nem kérnek az elmúlt 30 év pártjaiból.

Azokból, akik az elmúlt 30 évben a politikai paletta mindent részét bejárták, liberálisokból lettek nemzetivé, nemzetiből lettek liberálissá, szocialistából váltak demokratává, mindig, ahogy éppen politikai érdekük megkívánta. Ezzel szemben, bár a Mi Hazánk Mozgalom még fiatal párt, de tagjai régóta – jómagam 30 éve – nyílegyenesen ugyanazt képviselik. A magyar emberekért, a magyar családokért és a magyar nemzet megmaradásáért dolgozunk

-írja közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Monostori híd lesz az épülő komáromi átkelő neve

Dunai Tibor

Belek, embriók, zsigerek: a vadászat a vadgazdálkodás része, de ami itt történt az nem az (+18)

Kiss Albert

Mi Hazánk: Ne kössék oltási igazolványhoz a labdarúgó Európa-Bajnokság meccseire való bejutást!

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen