17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

DK-s politikusbűnözők és cigány verőlegények vigyáznak a Jobbik előválasztási “sikerére”

Több beszámoló szerint Ózdon az előválasztási sátrakhoz a jobbikos polgármesterhez és az általa is támogatott jelölthöz köthető alakokat importáltak, akik egyszerűen nem engedték szavazni azokat, akik nem Farkas Péter Barnabást támogatják.

A idegenlégiós vendégek a hírhedt Olaszliszkáról érkeztek Ózdra és a helyiek szerint lármát, dulakodást csaptak a polgármesteri hivatal előtt.

A történteket Facebook bejegyzésekben többen is megosztották, ezek alapján a verőemberek lökdösték, inzultálták az ellenségesnek vélt szavazókat.

Néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, de

a szebb múltat is megélt Jobbik mára odáig süllyedt, hogy a szocialista jelölttel szemben is kénytelen cigányokat alkalmazni

és így elcsalni a saját maguk által kitalált előválasztást.

Túl sok könnycseppet persze az MSZP jelöltje után sem morzsoltunk el, de a beszámolóját közzétesszük.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Jobbik összefogott Gyurcsányékkal, Borsod megyében például sehol nem indítanak egymás ellen jelöltet, de a DK-Jobbik paktum értelmében az ország számos körzetében már az előválasztás előtt kiegyeztek egymással. A rejtett erőforrásokkal való riogatás, erődemonstrálás még ennek tükrében is meglepő húzás attól a párttól, amelyik valaha a gárdistákkal menetelt.

Jakab már “nem tud” 2006-tal foglalkozni, inkább paktumot kötött a DK-val

Az ózdi eset nem egyedi, kísértetiesen hasonló hírek érkeztek Miskolcról is, ahol egyszerre nagyon sok kisebbségi jelent meg a szavazósátor közelében. Beszélgetésükből az is kiderült, hogy a Dobrev Klárára való szavazásért cserébe 2000 forint jár nekik.

(k.info-Magyar Jelen)

 

További híreink

Hat államtitkárjelöltet nevesített az RMDSZ

Varga Lilla

Magyarország újra nagy és boldog lesz- Toroczkai bemutatta a Virradat Programot (videó)

Faragó Dániel

Mi Hazánk Ifjai : azonnal vonják vissza a Deák téri gyilkos szabadlábra helyezését

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen