5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Dúró Dóra: a Mi Hazánk a tanárok a mellett áll

Az oktatás válságos helyzete és a tüntetések kerültek szóba az ATV reggeli műsorában, ahol Dúró Dóra pozitívan értékelte, hogy széles társadalmi összefogás látszik kialakulni a tanárok nehéz helyzete miatt. 

A Mi Hazánk képviselője arra hívta fel a figyelmet, hogy a hónapban még számos tüntetés lesz, ahol szerepet fog kapni az oktatás. Dúró úgy látja, hogy már nem csak az elmaradott megyékben, hanem országszerte nehézségekkel küzdenek az iskolák legyen szó állami fenntartárban, vagy egyházi háttérrel működő intézményekről.

Az országgyűlés alelnöke cinikusnak nevezte, hogy 12 évnyi kétharmados kormányzás után a Fidesz Brüsszelre mutogat és az uniós források nélkül nem is terveznék a tanárok bérének megemelését.

További híreink

Csak a Mi Hazánk szólal fel a munkavállalók kizsákmányolása ellen

Kemény János

Áramkimaradások lesznek Franciaországban, sok helyen az oktatás is szünetelni fog

Horváth Tamás

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben