5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Dúró Dóra az ATV-ben: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi az oltás kötelezővé tételét

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese az ATV Reggeli Start című műsorának volt a vendége, ahol úgy fogalmazott, hogy

“a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely ellenzi az oltás kötelezővé tételét, és mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állítunk: lesz harmadik út”.

Külön írást megérne, hogy az ATV-ben a Mi Hazánk parlamenti képviselőjét a Szanyi Tibor által gründolt ‘ISZOMM’ nevű párt emberével együtt ültették le, ezzel is azt a látszatot igyekezvén kelteni, hogy a parlamenti küszöb környékén álló Mi Hazánk a balliberális összefogásból is kikosarazott kádárista “erővel” áll azonos szinten.

Az Székely Sándor kommunikációs készségeinek hiánya ellenére is kiderült, hogy az ISZOMM szerint is elfogadható a kötelező oltás, tehát ők is tagjai a Fidesz és a balliberálisok által alkotott Covid-koalíciónak. 

A beszélgetés alatt jól érzékelhető, hogy Holló Márta is annyira jelentéktelennek érzi Székelyt, hogy műsorvezetőként többször is inkább átveszi tőle a szót, hogy maga adjon teret az oltásokat és az intézkedéseket kritikátlanul elfogadó véleménynek.

A legtöbbet elmondó rész mindjárt az elején jön, amikor világossá válik, hogy a Mi Hazánk gond nélkül megtalálta a 106 jelöltjét. Ezzel szemben az ISZOMM politikusa pontosan úgy beszél, mintha csupán egy állami kampánytámogatásra számító pártot képviselne, amelynek létrehozója papíron még a párt elnöklését sem vállalta. Talán nem véletlenül.

A beszélgetés alább:

További híreink

Győzike szerint lányát származása miatt érte hátrány

Faragó Dániel

BRFK: Lopás, rablás esetén ne szálljunk szembe az elkövetővel

Irányi Dániel

A budapestiek és a diplomások elsöprő többsége Joe Bidennel szimpatizál

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen