9.2 C
Budapest
2021. március 4., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld

Dúró Dóra: mentőövet az utazási irodáknak

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Dúró Dóra közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Az utazási irodák megsegítéséről szóló állásfoglalás alább olvasható.

“Mentőövet az utazási irodáknak!

Az utazási irodai, buszos vállalkozói, valamint az idegenvezetői szférában rengetegen dolgoznak, illetve sokan csak dolgoztak, hiszen a járvány miatt bevezetett kormányzati intézkedések miatt számtalan munkavállaló veszítette el állását, és vállalkozások mentek végleg tönkre. Erről az ágazatról a kormány szinte teljesen megfeledkezett, az érintetteket lassan már egy éve a teljes bizonytalanságban tartják, csak ígéretek vannak feléjük, miközben a lakosság felé azt kommunikálják, hogy segítettek rajtuk.

A Mi Hazánk azonnali és tényleges intézkedéseket vár a kormánytól az utazási irodák, buszos vállalkozók és idegenvezetők megsegítésére, hiszen a turizmus hazánk egyik kiemelt ágazata, így ezen piaci szereplők felkarolása minden felelős döntéshozó érdeke kell, hogy legyen.”

További híreink

Határozatlan idejű sztrájk kezdődött a Continental makói üzemében

Kemény János

Koronavírus – Ezek a szájmaszk viselésének szabályai

Joó György

Próbálják tisztára mosni a Hitlert magasztaló DK-s polgármestert

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben