24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Dúró Dóra szerint a Jobbik felesküdött Gyurcsányra

Még ott is a DK-st támogatja a Jobbik, ahol momentumos mögé is állhatna vagy simán a választókra bízhatná a döntést, de nem. Mindent Gyurcsány pártjáért. – hívja fel a figyelmet Dúró Dóra a Mi Hazánk elnökhelyettese. 

Jakab Péter Jobbik-elnök kiszivárgott hangfelvétele szerint “piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk.

 

Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.” Most, hogy a köpönyegforgató párt Újbudán is a DK ejtőernyős jelöltjét támogatja a Momentum alelnöke és helyi alpolgármesterével szemben is, azt jelzi, hogy a “21. századi politikaként” hirdetett árulás keretében inkább a kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig akár a választókra is bízhatná a döntést, Gyurcsány pártjának immár nyílt támogatása helyett.

Gy. Németh Erzsébet kommunistaként kezdte politikai pályafutását, majd a kommunista utódpárt, az MSZP politikusa is volt. Másfél éve az önkormányzati választáson még a XVII. kerületben indult polgármesterjelöltként, majd miután ott elbukott, ejtőernyősként Újbudára dobnák, ahogy a szintén DK-s Czeglédy Csaba is idegenlégiósként küzd meg a pénzéért: az adócsalás és magánokirat-hamisítás már 2010 előtt is jogerősen elítélt, szombathelyi politikusbűnöző Újbuda jogi képviselője lett, tízmilliókat tehet ezért a mellékállásáért zsebre.

Ez egy konkrét, ékes példája annak, hogy a balliberális összefogásban hogyan érvényesülnek Gyurcsány politikusbűnözői, szó sincs tehát elszámoltatásról vagy új arcokról.

-zárja közleményét Dúró Dóra.

További híreink

Furcsa nyalánkság a Szamostól

Faragó Dániel

Fegyveres rablás 16 évesen

Szabó Norbert

„Ne tagadd, inkább támogasd!” – így viccelődtek a holokauszton Mirkóczkiék

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben