22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Dzsudzsák Balázs is részt vett a Mi Hazánk megemlékezésén

A demonstráción több ezren vettek részt, köztük Dzsudzsák Balázs, magyar válogatott csapatkapitánya is, írja a Magyar Nemzet.

Több tucat rendőr vonult ki csütörtök délután az Országos Roma Önkormányzat székháza elé, ahová a Deák Ferenc téri kettős gyilkosság után hirdetett meg felvonulást a bűnözés ellen a Mi Hazánk.

A lap szerint magyar válogatott csapatkapitánya nyugtatta a szurkolókat, amíg a rendőri erősítés meg nem érkezett a Dohány utcából.

A rendőrség a megemlékezést nem engedélyezte, mert szerintük a rendezvény a gyülekezési jog hatálya alá tartozik, a Mi Hazánk ennek ellenére megtartotta a demonstrációt, mert szerintük kegyeleti megemlékezésről volt szó, ami nem tartozik a törvény hatálya alá.

(Magyar Nemzet, HVG nyomán)

További híreink

Kettős emberölés után ismét gyilkolt egy zalaegerszegi férfi, tényleges életfogytiglanra ítélték

Dunai Tibor

Képmutatás helyett további intézkedéseket sürget a Mi Hazánk Mozgalom a végrehajtásoknál

Irányi Dániel

Késsel szúrta fejbe az apját

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben