24.1 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Egy kapuvári pedofil házánál járt a Mi Hazánk

– Azért jöttünk ide Kapuvárra, a Honvéd utcába, mert egy pedofil véglény a múlt hét folyamán le lett tartóztatva, be is ismerte, hogy a gyermekpornográfia bűntettét elkövette – fogalmazott Ferencz Gergő, a Mi Hazánk Mozgalom Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje.

A politikus elmondta, ezeket a felvételeket olyan portálokon osztotta meg a pedofil, ahová be kell regisztrálni. Rámutatott, tehát nem véletlenül regisztrált oda ez a perverz, nem véletlenül nyomott arra a gombra.

– Harminchat darab felvételről beszélünk, ahol kiskorúakkal szemben elkövetett szexuális visszaélésekről van szó

– emelte ki.

Rátért arra is, felmerült a kérdés, miért jön el Rábatamásiból, a lakhelyéről Kapuvárra, ha nem is ott lakik. Azért – indokolta -, mert a gyermekek védelmében a világ végére is elmegy. A Mi Hazánk képviselőjelöltje egyúttal kérte a helyieket, hogy a pedofil szüleit vagy rokonait ne bántsák, mert ők nem tehetnek róla, hogy a fiukból, hozzátartozójukból mi lett.

– A Mi Hazánk már régóta követeli a kormánytól, hogy hozzuk nyilvánosságra a pedofilok képeit, adatait, címeiket, telefonszámaikat, de a kémiai kasztrálásukat is sürgetjük

– nyomatékosította.

Mindezért örömmel üdvözölte, mert úgy tűnik, a Fidesz valamilyen formában megvalósíthatja a Mi Hazánk korábbi javaslatát, miszerint hozzunk létre nyilvános adatbázist a pedofilokról. Ferenc szerint ez mindenképpen a Mi Hazánk nyomásának köszönhető, hiszen a nemzeti radikális párt ezt már évek óta napirenden tartja.

Magyarjelen.hu

További híreink

Sok tízmilliónyi ingyenpénzt keresett a Sziget a fesztiválozókon

Dunai Tibor

Változékony időre számíthatunk a hosszú hétvégén

Varga Lilla

Összetákolt létrákkal ostromolják a görög határt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben