1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Eladta a fiának igényelt iskolai laptopot egy “fiatal apa”

A koronavírus járvány ideje alatt egy “fiatal apa” igényelt a gyermekének laptopot az iskolától, de online tanulás helyett egyszerűen eladta a fiának biztosított számítógépet – adta hírül a Somogy Megyei Főügyészség.

Az apa felvette a kapcsolatot a Kaposvár környéki általános iskolával, ahová kisgyermeke járt(?) ,hogy adjanak nekik laptopot, nehogy véletlenül lemaradjon a tanulásban a többi társától. 

Kérésének az iskola eleget tett, az eszközt meg is kapta, de inkább eladta azt, hogy rendezze a tartozásait.

A töténet vége még így is pozitív, hiszen a szorgalmas gyermeket nem érte hátrány, mivel az online tanuláshoz szükséges feltételek egyéb módon biztosítva voltak a számára, iskolai feladatait megfelelően el tudta végezni.

(illusztráció:nol.hu)

További híreink

Óvszerbe rejtve csempészte a kokaint

szilardkrebsik

A magyarok többségét nem érdekli az újrahasznosíthatóság – derül ki a fogyasztói preferenciákból

Irányi Dániel

“Gender-semlegessé” válik a JAL japán légitársaság

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben