6.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Elhallgatta a média a Mi Hazánk több ezres tüntetését

“Magyarország eddigi legnagyobb járványügyi demonstrációját tartotta meg a Mi Hazánk Mozgalom, több ezren tüntettünk a Covid-oltások kötelezővé tétele ellen az Alkotmánybíróság előtt, a fősodratú média azonban elhallgatta, ezért több százezren a különböző netes videókat nézték meg róla, a Telex meg csodálkozik, hogy Dúró Dóra Facebook-oldala rekordokat dönt, a Kuruc.info pedig a legolvasottabb jobboldali hírportál. A lezárásellenes és oltáskritikus véleményeket így nem lehet teljesen elhallgattatni.

A külföldi lezárásellenes tüntetésekről beszámoló kormánypárti és balliberális médiumok szinte teljesen elhallgatták Magyarország eddigi legnagyobb tüntetését, ami a járványkezelés ügyében volt, s melyen kb. annyian voltak, mint a szivárványkoalíció október 23-i gyűlésén. Amelyik médium mégis tudósítana a Mi Hazánk demonstrációjáról, annak köszönjük.

Ugyanígy szinte semmilyen híradás nem volt október 23-án a Mi Hazánk gyűléséről, az immár egyetlen Corvin közi megemlékezésről, pedig idén csak ott szólalt fel 1956-os szabadságharcos, csak ott lépett színpadra külföldi politikus, és csak ott került bemutatásra államfőjelölt is.

Az NMHH legutolsó havi összesítése is igazolja a harmadik utas Mi Hazánk törvénysértő elhallgatását: pusztán 0,2% a híradókban való megjelenési aránya a pártnak, ha a politikusok szereplését tekintjük 100%-nak, a közmédiában kereken 0%-ban jelent meg a Mi Hazánk.

A Facebook nemhogy törölte Toroczkai László 207 ezer követővel rendelkező oldalát a 2019-es EP-választási kampányban (mely után 3,3%-ot ért el a Mi Hazánk), de leírni sem szabad kormányfőjelöltünk nevét, monogramját sem, ahogy számos programpontunkat is tilos említeni is a szibériai bérrabtartástól az LMBTQP-felvonulások betiltásáig. A Mi Hazánk Facebook-oldalát is törölték a cenzorok több mint egy éve, s december 15-étől szinte a nullára tekerték le a facebook.com/novakelod oldal elérését, noha 140 ezer követője van.”

-emlékeztet közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Mi Hazánk: ne fizessünk Ukrajnának! – Határozati javaslatban kezdeményezik a döntés visszavonását

Magyar Jelen

Dúró Dóra: ha az EU nem fizet, akkor mi se fizessünk nekik

Faragó Dániel

Van, akinek csak hetedszerre sikerült tankolnia (+VIDEÓ)

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben