1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírek

Elmaradt a Pink Piknik a Csanyik völgyben, amit a Mi Hazánk sikerként értékel

Sikerként értékeljük, hogy a Csanyik völgy nem lett ma az LMBTQ propaganda színtere. Az LMBTQ propaganda erősödése és erőszakos térhódítása elleni tiltakozásként szimpatizánstalálkozót szerveztünk a helyszínre, ahol végül nem jelentek meg a deviáns propaganda képviselői. Információk szerint zárt körben, egy családi háznál gyűltek össze. Ezt a magatartást jónak tartjuk, és javasoljuk bevezetni a Budapest Pride összes rendezvényénél.

Mint ismeretes, a Pride rendezvénysorozat részeként hirdetett Pink Pikniket először 1992-ben rendezték meg nyilvánosan, amit azóta a Budapest Pride felvonulások előfutárának tekintenek. Ezt a „hagyományukat” sikerült ma megszakítani – írja közleményében Szajlai János, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Brutális bukás a Disney újabb “sokszínű” próbálkozása

Irányi Dániel

Nem engedték be a diszkóba a “mintacsaládi hátterű, barnabőrű fiatalokat” – kiakadt a Momentum kvótaképviselője

Faragó Dániel

A Momentum útján a magyar köztársasági elnök

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben