3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Előzetesben a csepeli késes gyilkos

A férfi a megalapozott gyanú szerint egy késszúrással ölte meg a sértettet; a Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a bíróság letartóztatta.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított, egy 24 éves román férfi 2020. február 22-én 00:10 óra körül, a XXI. kerület, Rákóczi Ferenc utcában előzetes szóváltást követően megszúrt egy másik férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A támadó – miután értesült arról, hogy körözik – feladta magát a rendőrségen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája – nem végleges végzésével – az indítvány alapján elrendelte a letartóztatást 2020. március 24-éig, a gyanúsított jelenlétének biztosítása és a bizonyítás megnehezítésének kizárása érdekében.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben