17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Elrabolt majd megerőszakolt egy fiatal lányt a londoni férfi

A mai napon kezdődik meg a tárgyalása a 26 éves Kadian Nelsonnak, aki a gyanú szerint elrabolt, majd megerőszakolt egy tizenéves lányt Londonban – írja a Mirror.

Az angol bíróságok, ellentétben a magyarral, nem vesztegetik az időt: a 26 éves fekete férfit november 3-án, kedden tartóztatták le nemi erőszak vádjával; már két napra rá megkezdődött a tárgyalása.

A rendőrség is nagy erőkkel kivonult a bíróság elé, ugyanis helyiek egy dühös csoportja gyűlt össze, akik haragtól fűtve arra készültek, hogy meglincselik az erőszaktevőt.

Owain Richards nyomozó arra kérte az egybegyűlteket, menjenek szépen haza, egy ujjal se érjenek a vádlotthoz, mert akkor a törvény velük szemben is fel fog lépni.

“Bízzák ezt az igazságszolgáltatásra” – tette hozzá.

További híreink

Jogerős és gyalázatos: végleg elvették Székelyföldtől a Békás-szorost

Varga Lilla

A romák aláírásgyűjtésbe fognának a Mi Hazánk betiltásáért

Kemény János

Szabadlábra kerül az áldozatát elevenen megégető gyilkos (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen