16.7 C
Budapest
2021. szeptember 19., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Évekig erőszakolta nevelt lányait – még a saját anyjuk sem hitt nekik

Évekig tartó erőszak és molesztálás után nevelt lányai végre el merték mondani az anyjuknak, mit tesz velük a férfi, ám a nő inkább a bántalmazónak hitt.

A dabasi pár együtt nevelte két közös kislányát, valamint az asszony korábbi házasságából született két másik lányt. A férfi azonban egy idő után gyomorforgató módon kezdett közeledni az egyik, később pedig a másik nevelt lányához is:

amikor az anyjuk nem volt otthon, vagy éppen kettesben autóztak, akkor molesztálta és szexuálisan zaklatta a lányokat, akiket veréssel fenyegetett meg, ne merészeljenek szólni az anyjuknak.

Mikor az egyik gyerek már nem bírta tovább, és elmesélte otthon, mit tett velük a szexuális ragadozó, az asszony azonnal nekiesett párjának és kidobta a férfit, aki azonban nem hagyta annyiban, és mindent tagadva győzködni kezdte élettársát. Sikeresen visszakönyörögte magát a nőhöz, aki végül elhitte meséjét, és hazaengedte a lányait megrontó pedofilt, aki ezután ott folytatta az undorító molesztálást, ahol abbahagyta.

Úgy tűnik azonban, hogy a lelke mélyén teljesen ő maga sem hitte el, amit a férfi mondott neki, így egyik nap félve megkérdezte lányát a történtekről, aki elmesélte neki, hogy a férfi azóta is zaklatja őket. A nő összeomlott, feldúlva mesélte egyik ismerősének a történteket, aki elborzadva feljelentette a családapát, így pénteken a dabasi bíróság elé kell állnia.

(Bors nyomán)

További híreink

Részegen vezetett, majd a rendőröket szidta a balatonalmádi fideszes képviselő

Kiss Albert

Letartóztatták az élettársa lányának megölésével gyanúsított idős fóti férfit

Faragó Dániel

Tizenkét éves gyerek telefonját lopta el a férfi

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen