21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Ez még itt nem Amerika: meghátrált az érzékenyíteni próbáló KFC

A ránézésre is őshonos magyar családapával, Péterrel próbált meg dolgozókat toborozni a KFC, melynek fizetett hirdetését először a Mandiner szúrta ki

A karakterválasztás persze egyáltalán nem meglepő, hiszen a feketék felelősségteljes gyermeknevelése még a mémgyárosok körében is elismert, a magyar társadalom immunrendszere azonban mégse kért a nyugati a sokszínű, érzékenyítő propagandából.

A legolvasottabb jobboldali hírportál ezt követően úgy értelsült, a cég a “rasszista támadások” miatt végül eltávolította a hirdetést, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy megfelelő immunválasszal a woke-vírus igenis megfékezhető.

Persze, az is egy érdekes kérdés, hogy ha már annyira felvilágosultak és haladóak akartak lenni KFC-ék, akkor miért nem Lakatos Marlonbrandóval reklámozták az álláshirdetést?

További híreink

Dócs Dávid: Egy régi fényében tündöklő térség kialakítása a cél

Gabay Dorka

A Mi Hazánk üdvözli az új felvidéki pártszövetséget

Faragó Dániel

Távolságtartó riasztóval szerelné fel alkalmazottait egy svéd vállalat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen