33.6 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Felfüggesztettel hazamehet az iskolatársát bokszerrel véresre verő “fiú”

Egy 14 éves fiú boxerrel bántalmazta iskolatársát.

A fiú beismerte a tettét, és a bíróság első fokon felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte őt, a próbaidő alatt szakértői segítséget kap – írja a Blikk.hu.

A 14 éves “fiú” egy XI. kerületi játszótéren támadt 11 éves iskolatársára, állítása szerint abból az okból, hogy az sértő megjegyzést tett a lányra, akivel volt. Meglökte, majd a nála lévő boxerrel a testén bántalmazta a fiatalabb fiút, aki könnyű sérüléseket szenvedett ugyan, azonban a verés módja alkalmas volt súlyos sérülés okozására is.

A gyanúsítottat súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság vádjával állították bíróság elé.

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki vád szerint és őt – halmazati büntetésként – 6 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélte, illetve kötelezte “csoportos értékkorrekciós foglalkozáson” való részvételre.

A próbaidő alatt pártfogó felügyelő segíti.

A vádlott és ügyvédje enyhítésért fellebbezett.

(Blikk.hu, ugyeszseg.hu)

További híreink

Hősiesen védekezett a terhes nő a zaklató ellen

Szabó Norbert

Félmillió ügyfelének küld levelet a NAV

Irányi Dániel

Leleményességgel válaszoltak a román rosszindulatra!

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben