18.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

Felvételi – 382 pont kellett idén az ösztöndíjas Média design szakhoz

Nyilvánosságra hozták a szeptemberben induló felsőoktatási szakok ponthatárait. Azok a felvételizők, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, késő este sms-t is kaptak az eredményekről.

A Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás alapképzésére 478 pont kellett. A nemzetközi tanulmányok szakon pedig 477 pontos határt húztak. Ennek a képzésnek az angol nyelvű változatát pedig 474 ponttal lehet elkezdeni a fővárosi intézményben.

A fővárosban idén is lehetett együtt várni a hivatalos felsőoktatási ponthatárok bejelentését. Hagyományosan egy óriási buli keretén belül a Pont Ott Partin a budapesti Városligetben és számos vidéki helyszínen is várták így az eredményeket a felvételizők. Sms-ben majdnem 100 ezren várták az értesítést.

A felvi.hu adatai szerint a Media design szak alapképzésére 382 ponttól lehetett bekerülni.

“Média design szakon tanulok és külföldre fogok költözni” -újabb megható belvárosi pillanatok

További híreink

Újra harcok a Donyec-medencében

Kiss Albert

Az Erste Banknál csak a beoltottaknak jár plusz szabadnap

Faragó Dániel

Orbán: mindenki az ukránok oldalán áll

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben