3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Felzárkóztatásra váró tini zaklatta a gyerekét, de a TEK őt vitte el

Ha már nem védenek meg, legalább engedjék, hogy magad megtedd…

Fegyverrel akart rendezni egy nézeteltérést gyereke iskolatársának szüleivel egy okányi férfi. Az egyik barátjával a család házához ment, ahol kiabálni kezdett, majd mikor az ott lakó nő kijött az épületből egy gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt. A két férfit a terrorelhárítás kommandósai fogták el, a rendőrök pedig őrizetbe vették őket.

Megelégelte egy okányi férfi, hogy gyereke napok óta arra panaszkodik, hogy az egyik iskolatársa szidja és bántja az iskolában.
Az apa ezért tegnapelőtt este az egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához, és hangosan kiabálni kezdett, és fenyegette az ott lakókat.

A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Mikor a fiú anyja kiment a házból, a férfi a megölésével fenyegette a nőt, majd a nála lévő gázriasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.-írta az origo.

A hír megjelent a legolvasottabb radikális híroldalon is, és egy helyi lakos írásban reagált is rá:

A Kuruc cikkét kiegészíteném azzal, hogy igen, tegnap hajnalban elvittek két okányi férfit, mert az egyiknek a kislányát, a másiknak a kisfiát zaklatta nemrég Okányba költöző roma gyerek…

Egyébként egyre több probléma van a roma gyerekekkel az okányi iskolában, az említett kisgyerek a kislányt állítólag a mosdóban molesztálta, a kisfiút pedig megfojtogatta. Ezt elégelte meg a két apuka ezért mentek együtt a problémás gyerek házához…

A faluban egyébként nagy a felháborodás, mindenki mellettük áll ki, és mindenki félti a még okányi iskolába járó gyerekét.

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben