14.4 C
Budapest
2022. október 2., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt Budapesten

Négy órán belül elfogták azt a férfit, akit két nyaklánc kitépésével gyanúsítanak a XVIII. kerületi rendőrök – adta hírül a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2022. augusztus 17-én 12 óra körül a XVIII. kerületi Építő utcában két nyakláncot tépett ki egy nő nyakából, majd elfutott.

Az idős nő éppen kutyát sétáltatott, amikor egy férfi mögé lépett, hátulról ráfogott a két ékszerre, amelyeket megpróbált kitépni, de azok elszakadtak, így csak a darabjait tudta megszerezni.

A rendőrök a tolvajról részletes leírást kaptak, így azonnal keresni kezdték. A XIX. Kerületi Rendőrkapitányság egyik járőre egy kispesti bevásárlóközpontban még aznap, 15 óra 55 perckor felismerte a feltételezett elkövetőt, majd elfogta.

A 28 éves F. Norbertet a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók lopás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, azonban egyéb magyarázatot nem adott tettére, mivel elmondása szerint nagyon fáradt. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

További híreink

János Zsigmond, az első erdélyi fejedelem 480 éve született

Kiss Albert

Újra vonulnak a gárdisták is Budapesten, nagy-magyarországos kampányteherautó indult útnak

Kiss Albert

ELFOGTÁK AZ ATM-ROBBANTÓKAT

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben