1.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Ferenc tér

Krisztus legaljasabb megsértése

 

Mármint valószínűleg az emberiség történetében. A budapesti Ferenc tér a szélsőliberális abszurd, az élet-,és családellenes agresszió és a társadalom ellenes terrorizmus nemzetközi színpadává változott. Baranyi Krisztina polgármesterré lett személy intézkedései nyomán kikerült a térre két felháborítóan provokatív, bizarr elmék szülte „művészi” alkotás.

Az első, Krisztus halálos sebéből fakadó vérének bemocskolása az LMBTQIA(P), stb. által elorzott szivárvány jelképpel. Húsvét előtt. Tudvalevő az ateisták számára is, hogy Krisztus halált hozó sebe, halála és feltámadása, a tavaszba boruló természettel harmóniában az élet üzenete, és a legszentebb keresztény misztériumok egyike. Kulturális értelemben tabu, szent és sérthetetlen. Nem kell istenfélő embernek sem lenni, hogy kimondjuk: Bűnös dolog Krisztus keresztáldozatát ekképp meggyalázni, épp a válogatott deviáns, abnormális fajtalanságok, leghelyesebben istentelennek nevezendő jelképével! Erről egyébként magyar bírósági ítélet is tanúskodik, ide idézve a Müller tisztifőorvosasszony és Krisztus gúnyábrázolásának elmarasztalását.

És ami azt illeti, ha valami mégis szivárványos lehetne, hát inkább a római sebző lándzsahegy, hiszen a pogány, görög-római idők hedonista szakaszaiból ismerjük pl. a homoszexualitást, mint ókori európai toposzt. Ám Jézus evangéliumai a legkevésbé sem szólnak semmi olyasmiről, amihez a szivárvány-terrorizmusnak köze lenne. Hacsak nem arról a tanulságról, hogy

a tolerancia sosem kikövetelhető, ahogy ezt szélsőségesen igyekeznek önkirakatolni holmi politikusok, hanem nagyon is krisztusi alázattal érhető el az arra érdemeseknek!

A Krisztus vérét gyalázó, nyilvánosság elé okádott „műalkotás” bizonyíték. Bizonyíték, hogy a sokbetűs mozgalom valójában nem más, mint az anti heteroszexuálisok gyűjtőalja, és a szexuális devianciák bizarr propagandahálózattá szervezett, hovatovább nemzetközi terrorszervezetként működő életellenes missziója. (Egyszerűbb betűszó rájuk az AH, mint anti heteroszexuális!) Terrorizálják a társadalmat, agresszív, társadalomellenes, médiakomform akciósorozatokkal félelmet, riadalmat keltenek a normalitás széles tömegeiben, kikövetelve maguknak a pozitív diszkriminációt, sem ellentmondást, sem kritikát nem tűrve. Ez érhető tetten a második provokatív installációban is.

A második, nagyon hamar és nagyon helyesen Mi Hazánk által letakart, elkülönített provokáció a hivatalosan „szabad, demokratikus magyar jogállam” kellős közepén az amerikaiak vérrel kivívott önrendelkezéseinek, szabadságának jelképét egyszerűen letérdelteti, szivárványban fürösztve. Tudtommal a szabadság, mint olyan, felette áll mindennek, és kiállja azt, ami arra tör, hogy letérdeltesse. Ettől szabadság! Ez a Szabadság-szobor azonban letérdel. Vajon a fekete mozgalom előtt, vagy a szivárvány előtt? Vagy a szabad LMBTQ, a szivárvány szabadság térdel le a fekete mozgalom előtt? Ezek szerint ez egy abszurd kigúnyolása lett volna a BLM és az LMBTQ mozgalomnak? Ezt pl. még senki sem állította…

Mindkét alkotás ékes bizonyítéka, minimum két dolognak. Először is,

a nemzetközi szélsőséges társadalmi terrorizmus honi helytartói döntéshozóként telepedtek rá a magyar polgárokra

és a magyar nyilvánosságra, lásd még Soproni Tamást, aki elbontotta volna a Mi Hazánk hagyományos karácsonyi keresztjét, vagy Niedermüller Pétert, a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket gyűlölő polgármestert. Ezek mind szivárványos propagandisták. Politikai provokatőrök, az ellenzékiség örvén hazudva ehhez társadalmi támogatottságot, vagyis a közfelhatalmazásukkal jogosulatlanul visszaélve!

Másodszor Baranyi Krisztina, aki ezt az egészet most levezényelte, feledtetni próbálva azt a nyilvánvaló tényt, hogy bárminemű városvezetői tevékenységre alkalmatlan, bebizonyította, hogy egész lényében maga az ízlésficam. Ennyi otrombaság, hogy is férhet meg egy közszereplőben, vezetőben, nőben és emberben? Még ha balos-liberális is?

Válaszolni a ferencvárosi szavazófülkékben lehet, reméljük mielőbb. Meglátjuk, ki dob ki kit az oldaláról, és ki dob ki kit a polgármesteri székből.

Addig is szívesen látnám az „Ismeretlen járványkórházi segítők” – szoborpályázatok köztéri győzteseit, ha javasolhatom, tisztelt városvezetők…!

Jónás Levente

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben