26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Fiatal nőkkel erőszakoskodott, egy ideig csak saját magát fogdoshatja

Az újpesti rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki fiatal nőkkel erőszakoskodott Budapesten.

Egy férfi 2019. június 10-én, hajnali 2 óra 40 perc körül a IV. kerületben az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, az elkövető elszaladt.

A férfi egy hónappal később 2019. július 13-án, 0 óra 50 perc körül, Budapest XV. kerületében, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető 2019. október 26-án, 3 óra 50 perc körül a 914-es számú éjszakai autóbuszon utazott, majd mikor a későbbi sértett a végállomáson leszállt, a férfi követte a nőt egészen egy Megyeri úti lépcsőházig, ahol megtámadta; fogdosta és simogatta. A nő sikoltozott és meg is ütötte támadóját, aki ekkor elfutott.

A rendőrök a nyomozati cselekmények, a kamerafelvételek alapján és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a 30 éves Sz. Andrást, akit 2019. november 4-én, újpesti lakásában elfogtak, majd előállították a IV. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szeméremsértés vétség, garázdaság vétség és szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

További híreink

A szájmaszk újbóli viselését “szorgalmazza” az MTA

Irányi Dániel

A járdán menekült egy budapesti motoros a rendőrök elől

Dunai Tibor

Bátonyterenye: egy anyukát és a kislányát verték meg

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben