6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

“Fiatalbűnözés” Kecskeméten- fényes nappal, szóváltás után késelt a belvárosban

Vasárnap délután késelés történt Kecskeméten a Petőfi Sándor utcában. Szemtanúk beszámolója szerint a tettes egy “fiatal” férfi volt. Az áldozat és közte kiabálás és dulakodás alakult ki, ez vezetett a tettlegességhez – írja a hiros.hu.

Az elmondások és a hozzászólások alapján valószínűsíthető, hogy az elkövető alkohol, vagy drog hatása alatt állt. A késelő férfit a közeli lakóházakban kereste a rendőrség, valószínűleg környékbeli lakos. A helyszínelés idejére lezárták a Jakó cukrászda előtti járdát és a kerékpárutat. A sértett állapotáról egyelőre semmit nem lehet tudni.

A rendőrök bár keresték, nem találták otthonában a gyanúsítottat. Kivártak és megfigyelték a házat, hogy el tudják kapni, amikor hazaérkezik. Információk szerint az Árpádváros felől jött végül a “fiatal” férfi, az egyenruhások sikeresen elfogták és találtak nála egy kést.

Bővebb részletekkel a rendőrség egyelőre nem szolgált.

(hiros.hu-Magyar Jelen)

További híreink

AFD: ne fizessünk migránstámogató szervezeteknek!

Kemény János

Az ukrajnai háborúból való kimaradást kezdeményezte a V4-ek védelmi bizottsági ülésén Novák Előd

Irányi Dániel

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben