13.8 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

“Fiatalbűnözés” Kecskeméten- fényes nappal, szóváltás után késelt a belvárosban

Vasárnap délután késelés történt Kecskeméten a Petőfi Sándor utcában. Szemtanúk beszámolója szerint a tettes egy “fiatal” férfi volt. Az áldozat és közte kiabálás és dulakodás alakult ki, ez vezetett a tettlegességhez – írja a hiros.hu.

Az elmondások és a hozzászólások alapján valószínűsíthető, hogy az elkövető alkohol, vagy drog hatása alatt állt. A késelő férfit a közeli lakóházakban kereste a rendőrség, valószínűleg környékbeli lakos. A helyszínelés idejére lezárták a Jakó cukrászda előtti járdát és a kerékpárutat. A sértett állapotáról egyelőre semmit nem lehet tudni.

A rendőrök bár keresték, nem találták otthonában a gyanúsítottat. Kivártak és megfigyelték a házat, hogy el tudják kapni, amikor hazaérkezik. Információk szerint az Árpádváros felől jött végül a “fiatal” férfi, az egyenruhások sikeresen elfogták és találtak nála egy kést.

Bővebb részletekkel a rendőrség egyelőre nem szolgált.

(hiros.hu-Magyar Jelen)

További híreink

Nincs kivétel – brutális késelés a Dunántúlon is

Faragó Dániel

“Bátran néztek szeme közé a halálnak, hiszen véle szemközt nem csak egyszer álltak”

Faragó Dániel

Két olasz rendőrt lelőtt egy motortolvaj dominikai

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen