17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Fideszes országgyűlési képviselő részvételével rendeztek meg egy harmincfős tiltott rendezvényt

Harmincfős rendezvényt tartottak a dunavarsányi közösségi házban csütörtökön – tudósít a RTL Klub Híradója.

Ezzel csak az a probléma, hogy ma, Magyarországon éppen a Fidesz-kormány lezáráspárti politikája miatt vannak érvényben korlátozások.

A jelenleg is hatályos szabályok értelmében például tilos rendezvényeket vagy gyűlést tartani. Dunavarsányban azonban ezt nem vették figyelembe.

A tévécsatorna értesülései szerint egy helyi ápolónő munkáját ismerték el, aki decemberben halt meg a koronavírus miatt.

A dunavarsányi eseményen a térség fideszes parlamenti képviselője, Bóna Zoltán és a polgármester és is jelen volt. Utóbbi, a szintén fideszes Gergőné Varga Tünde azt mondta: magánemberként ment el a rendezvényre. Bóna Zoltán nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

Kiemelt képünkön Bóna Zoltán, fotó: Wikipédia

További híreink

A főváros elosztotta Soros György egy millió euróját. Mutatjuk kik kaptak belőle

Dunai Tibor

Miért megyek el a Horthy emlékvonulásra?

Joó György

Nem vicc! A koronavírus miatt drasztikusan javult a levegőminőség Kínában

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen