18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Fizetett hirdetésben kíván boldog “nemzetközi migránsnapot” az Európai Parlament

Az Európai Parlament facebookos bemutatkozásában úgy hivatkozik magára, mint az európai polgárokat képviselő testület.

De hogyan is képzelik el képviselni az európai érdekeket? Nos, elsősorban szeretnék “kihasználni az emberi mobilitásban rejlő lehetőségeket”. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy szabad mozgást biztosítanak Európán belül az északi civilizáció népeinek. Nem, az csak a mézesmadzag volt, hogy szépen fokozatosan megnyissák kontinensünk kapuit az afrikai agysebészek, mérnökök és leendő Nobel-díjas kutatók előtt. Az oldalukon megosztott kép is tökéletesen bemutatja, milyennek is szeretnék látni Európát.

Mint írják:

Az EP elkötelezett abban, hogy a migrációt a társadalom javára fordítsák, és segítsék a bevándorlókban “rejlő lehetőségek” maximális kiaknázást.

További híreink

Ellentüntetők a Mi Hazánk monori demonstrációján

Irányi Dániel

Intézkedő rendőrökre támadtak Belgiumban (videóval)

Irányi Dániel

“Ukrajnának törvényileg kellene korlátoznia a kárpátaljai magyarok nemzetiségi jogait”

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen