22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Fültájékon szúrta egy román vendégmunkás.

A kocsmában szólalkoztak össze…

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indult ügyben indítványozta annak a külföldi férfinak a letartóztatását, aki megkéselt egy bakonyszombathelyi férfit a kocsmázás után.

Úgy tudjuk, hogy a férfi egy helyi söntésben italozgatott, amikor összeszólalkozott két román vendégmunkással. Az ittas férfit a testvére megpróbálta hazakísérni, de a két férfi utánuk ment, és egyikük egy éles eszközzel megsebesítette az egyikőjüket.

Mostanra kiderült, hogy a megtámadott férfit fültájékon szúrták, s kettő nyaki csigolyája is eltörött. Az elkövető egy kukoricaföldön rejtőzött el a támadás után a hatóságok elől, de hamar elkapták. A bíróság szökés, elrejtőzés veszélye miatt letartóztatta a román vendégmunkást.(24.hu)

További híreink

Mészáros Lőrinc öccse is bankot robbantott cégbirodalmával

Irányi Dániel

Most dől el, hogy Magyarország a kétpólusú világrendben hol helyezkedik el (videó)

Faragó Dániel

A TESCO cáfolja a leépítések hírét

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben