0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Gépkarabélyos honvéddel próbálták megakadályozni a Mi Hazánk sajtótájékoztatóját

A rendőrség egy gépkarabélyos honvéddel megerősített, ötfős egysége próbálta megakadályozni Novák Elődnek a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltjét bemutató sajtótájékoztatóját Zalaegerszegen. A 2006-os rendőri megfélemlítéseket idéző akció keretében megtiltották a közterületi interjúadást a helyi tévének, és igazoltatták a párt alelnökét, valamint helyi jelöltjét, Kiss Ferenc önkormányzati képviselőt, aki a Zala megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és a ZTE Baráti Kör korábbi elnöke, jelenleg elnökségi tagja is – írja közleményében a Mi Hazánk.

A párt abszurdnak tartja, hogy saját irodájuk előtt megtiltották a sajtótájékoztató megtartását. A párthelyiségben viszont már nem intézkedhettek az egyenruhások, így ott bemutatkozhatott az újságíróknak Kiss Ferenc.

A Mi Hazánk szerint a jövő évi országgyűlési választáson a feltételek szigorítása miatt várhatóan csak három listából lehet választani: a Fidesz és a balliberális szivárványkoalíció mellett harmadik útként a Mi Hazánk Mozgalom kerül a listás szavazólapokra. Egyéni képviselőjelöltből valamivel több lesz, de a Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, mely mind a 106 választókerületben saját képviselőjelöltet fog állítani.

A hatalommal visszaélés és a kontraproduktív járványvédelmi intézkedések újabb példáját láthattuk, amikor a szabad levegőről zárt térbe kényszerítettek mintegy tíz embert egy sajtótájékoztatóra. Ezért is tüntet március 15-én a Mi Hazánk Mozgalom: 11 órakor a fővárosi Vigadó téri kaszinó előtt gyülekezünk, járványszolidaritási adót is követelve a helyzetből hasznot húzott cégekre, majd a közeli Parlamenthez vonulunk

– zárja közleményét a párt.

Magyarjelen.hu

Fotó: mihazank.hu

További híreink

Döbbenetes, mekkora nélkülözésben él 850 ezer ember Magyarországon

Dunai Tibor

Mától már nem kötelező a maszkviselés

Faragó Dániel

Kanada- pénzbüntetést kapnak az oltatlanok a liberális “mintaállamban”

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen