11.7 C
Budapest
2021. április 11., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Gődény György, a zsidó bizniszpártos Izrael zászlaját tetováltatta magára

– Az SZDSZ kampánykoordinátora volt a zsidóságával gyakran kérkedő, dörzsölt manipulátor. Az Izrael-zászlós tetoválással is büszkélkedő Gődény György a 2018-as választáson már egy bizniszpárt elnökeként vett fel 155 millió forint állami kampánytámogatást, és most ismét erre készülnek a vírusszkeptikus hullám farvizén – fogalmaz legújabb publikációjában Lantos János. Folytatás alább.

A neokhon.hu PR-interjút közölt Gődény Györggyel, melyből azt is megtudhatjuk: már az 1990-es választáson egy nagy Dávid-csillaggal kampányolt

Az világos, hogy a társadalom többségének már elege van a korlátozásokból. Jellemző, hogy a Kuruc.infón indított – mondjuk így – alternatív nemzeti konzultációban pont azok a válaszlehetőségek váltak messze a legnépszerűbbekké, amelyek az Orbán-féléből kimaradtak. Mondhatnám, hogy persze, nem reprezentatív, de ezernyi más mozaik enged arra következtetni, azért nagyjából leképezi az ország döntő többségének véleményét és óhajait.

A pártok közül tulajdonképpen egyedül a Mi Hazánk Mozgalom karolta fel a témát, és áll ki a magyarok többségének véleménye mellett. És itt jön a képbe Gődény György, merthogy ő is a korlátozások ellen hallatja hangját, így adódik a kérdés: tulajdonképpen a Mi Hazánk és Gődény egy oldalon áll? Ez nem jelenthető ki, sőt…

Büszke a héber tetkóira az ügyeskedő gyógyszerkereskedő

Büszke a héber tetkóira az ügyeskedő gyógyszerkereskedő Hogy vannak a lezárásokkal kapcsolatban azonos nézetek, az aligha tagadható, mint ahogy az is tény, akad számos más pont, mégpedig szintén a koronavírus és lezárások tekintetében, ahol viszont eltér a két fél álláspontja. Például Facebook-csoportjában teret enged olyan véleményeknek is adminisztrátori jóváhagyással, amelyek sokkal többet ártanak az ügynek, mint használnak, kontraproduktívvá téve azokat, indokot szolgáltat az ellenoldalnak, hogy elkönyveljék az értelmetlen lezárásokat ellenzőket „közönséges alusisakos futóbolondoknak”.

De mindezen túlmenően is érdekes a „Gődény-jelenség”, bár szemlátomást kezd kissé megkopni. Nem az a baj vele, hogy elmondja a véleményét a korlátozásokról, hanem pl. az, hogy köztudottan, korábban is egy bizniszpárt elnöke volt, így nem lennénk meglepve, ha ezt az egészet is azért csinálná, hogy az új bizniszpártjával elinduljon a 2022-es választáson. Célja tehát nem meglepő módon az így megszerezhető állami százmilliók, de semmi esetre sem komoly politikai vízió vagy hivatástudat.

Ráadásul jegyezzük meg, Gődény és a hozzá hasonlók végül is hogyan jöttek ki a legutóbbi üzelmeikből. Hiszen emlékezzünk a 2018-as választáson induló bizniszpártok kampánypénzeinek ügyeire és az állami szervek tehetetlenségére, melynek nyomán hárommilliárd forintot tehettek zsebre a nyilvánvalóan erre hajtó piti szélhámosok, anélkül, hogy egyrészt a szabályozáson tátongó hatalmas kiskaput bezárná a törvényhozó, másrészt pedig az erre hivatott állami szervek erélyes fellépéssel nehezítenék meg a lopást. A kampánypénzeket eltüntették, a választási bukta után pedig senkinél nem találtak semmit.

És már csak az is abba az irányba mutat, hogy Gődény a járvány közepette magára szedett ismertséget újra egy ilyen cél érekében kívánja felhasználni, hogy mint fentebb írtuk, új pártot alapítottak a közelmúltban. Mégpedig hol máshol, mint a Gődény házával szomszédos telken, ahol az egyik épület a vírusszkeptikus gyógyszerész édesanyjának nevén van. A neve Normális Élet Pártja. Ugyanaz a férfi alapította, aki korábban azt a Közös Nevező nevű pártot is, aminek nem sokkal később Gődény vette át a vezetését. Az új párt bejegyzési címén található a Gődény által alapított és vezetett Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület székhelye is.

Dávid-csillagos tetoválások vannak mindkét karján

Dávid-csillagos tetoválások vannak mindkét karján Nos, azt hiszem, nem kell tovább folytatnunk a sort, egyértelmű: egy nemzeti gondolkozású magyar ember számára vállalhatatlan figuráról beszélünk…

(Kiemelt kép: 444.hu)

További híreink

Jelentős összegű állami kölcsönhöz jut Tiborcz István, Orbán Viktor veje

Kiss Albert

Virtuális 3D tárlaton mutatja be a Seuso-kincset a Magyar Nemzeti Múzeum

Varga Lilla

A görög ortodox keresztények nem adják fel

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben