18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld

Gulyás Gergely : 6 millió a jó szám

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a szokásos kormányinfón jelentette be, hogy óriásplakátokon fognak buzdítani a oltás beadására, a sikeresség érdekében ezt ezúttal nem politikusok, hanem köztiszteletben álló híres magyar emberek teszik majd.

Kiderült továbbá, hogy az iskolaigazgatók engedélyezhetik a távollétet, tehát a jelenléti oktatásra nem kötelezhetik a tanárokat. Az alsó tagozatokban csak online oktatás lesz, párhuzamosan nem kell tanítaniuk a tanároknak.

Gulyás Gergely azt mondta, hogy az oltást nem teszik kötelezővé, ugyanakkor bizonyos szolgáltatások csak a beoltottaknak érhetők el.

Hatmillió

Gulyás azt is mondta, hogy 6 millió beoltottal már az mondható, hogy közeledik a járvány vége.

Az egységes Uniós vakcinaútlevélről annyit lehet tudni, hogy a részletek formálódnak, de hivatalos szabályozás még nincsen kidolgozva.

(fotó:MTI)

 

További híreink

Fél órán belül bilincsben volt a rabló

Szabó Norbert

Matolcsy szerint kudarc a kormány lakáspolitikája

Irányi Dániel

Újabb rekord a magyarországi napenergia-termelésben

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen