11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Gulyás Gergely: kötelező lehet az oltás bizonyos munkahelyeken

A szerdai kormányülésen a járványhelyzet aktuális állását vizsgálta meg a kormány. Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa, bőségesen rendelkezésre áll oltóanyag, mindent megtesznek azért, hogy növeljék az átoltottságot – mondta a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely.

Hazánkban a negyedik hullám még nem kezdődött el, de több országban már egyre romlanak az adatok. A kormány azt javasolja, hogy csak az menjen külföldre nyaralni, aki már mindkét oltást megkapta.

A harmadik oltásról azt mondta, hogy a gyártók, a politika és a szakma álláspontja több helyen ütközik. Az operatív törzs ma tárgyal, a bejelentést Orbán Viktor fogja megtenni pénteken.

Gulyás szerint indokolt, hogy bizonyos munkahelyeken (pl.az egészségügyben)

kötelezővé tegyék az oltást, anélkül senkit ne engedjenek dolgozni.

További híreink

Fülöp Erik: Gyurcsány a reggeli kávéja előtt éhgyomorra felfalhatja az ellenzéki összefogást

janositamas

Szerbia fegyverkezik

Kemény János

Mészáros Lőrinc megint nyert egy milliárdos közbeszerzést

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen