22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

Gulyás Marcit zsidózva kergették el a balos krumpliosztásról a romák

A 168 Óra adta hírül, hogy krumpli- és hagymaosztással kampányolt a hétvégén Hunvald György volt MSZP-s erzsébetvárosi polgármester, aki most egy ferencvárosi szervezet támogatásával indul újra a posztért. Gulyás Márton aktivista a helyszínen kérdezte meg, hogy ki és milyen pénzből finanszírozta az eseményt, de antiszemita fenyegetések kíséretében elküldték – derül ki a Partizán Facebook-videójából.

Hunvald György az Európai Baloldal Barátai nevű szervezet irodahelyiségeit használta a krumpli- és a hagymaosztásra.. Amikor bement, egy férfi némi vita után a „Rád küldöm a cigányokat! Menj a zsidókhoz!” megjegyzéssel zavarta el. – A Momentum az nem egy zsidó? Ők zsidók, az SZDSZ-nek a.. onnan váltak ki az unokák, a gyerekek. Én nem vagyok rasszista, én roma vagyok  – erősítette meg a férfi Gulyás Márton kérdésére, amit mondott.

Mi ezek után pedig két cukorral és egy tejszínnel kérjük a kávét.

További híreink

Oldalanként egymillióért ír tanulmányt Szijjártó testvérének cége a kormánynak

Avar Álmos

Országosan 1200 tonna pontyot telepítenek a horgászvizekbe

Kiss Albert

Felfegyverzett srácok menekülés közben pont Trump üdülőjébe másztak be

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben