0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Gyűjtésre szólít a Mi Hazánk alelnöke: neked kis lépés, neki az élet!

A héten útjára indult egy nemes célú összefogás, melynek nem kisebb a tétje, mint, hogy egy szandaváraljai kisfiú teljes életet élhessen – írja Facebook bejegyzésében Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke.

Az édesanya megkeresésére természetesen felajánlottam segítségem, mivel négy gyermekes édesapaként azt gondolom, hogy ennél nemesebb, felkarolandóbb ügy nem létezik – emeli ki felhívásában a politikus.

Bár mindenki egy nehéz évet tudhat maga mögött, de azt hiszem, hogy elég sokan vagyunk még, akik segítségével össze tudjuk gyűjteni a teljes életet ígérő műtétre szükséges 7.500.000. forintot. Az elmúlt napokban az önzetlen embereknek hála, szépen halad a gyűjtés, de mivel az idő sürget, így minden egyes nap és minden egyes forint számít.

-számol be a gyűjtés eddigi eredményéről Dócs.

Továbbá megkér minden egyes jó érzésű embert, a régiónkban élőket, település és hivatal vezetőket, közéleti személyiségeket és közszereplőket, politikusokat és vállalkozókat, módosabb és kevésbé tehetősebb embereket és mindenkit, aki segíteni tud és segíteni szeretne, hogy támogassa a kis Zente műtétjére indított gyűjtést.

Ki pénzzel, ki támogató szerzésével, de akár egy megosztással is.

Én hiszek abban, hogy vagyunk még egy jó páran, akik segíteni tudnak, ezért, hogy minél hathatósabb legyen a gyűjtés, a magam részéről a műtéti költségek 1%-át átutaltam és arra kérek mindenkit, hogy lehetőségeihez képest támogassa ezt a fontos és egy kisfiú részére a teljes életet jelentő akciót!

Neked kis áldozat, neki teljes élet! – zárja sorait a Mi Hazánk alelnöke.

A linkre kattintva az oldal tetején elérhető a felhívás és a számlaszám.

További híreink

Elindult az I. világháborús hős magyar katonák adatbázisának honlapja

Varga Lilla

Fehéroroszország: több mint 700 embert vettek őrizetbe

Kemény János

Niedermüller-díjat alapított a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen