1.3 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Hadházy fakardjával támad Fekete-Győr András

Vége az izgalmaknak, a feszült várakozás a múlté, hiszen a Momentum bejelentette miniszterelnök jelöltjét. Nem, nem Gyurcsány Ferenc az, hanem maga Fekete-Győr András.

Félrevezetni nem szeretnénk olvasóinkat, természetesen a Momentum még miniszterelnök-jelöltet sem tud csak úgy bejelenteni. Ahhoz előbb engedélyt kell kérniük a DK-tól, a Jobbiktól és az összes többi balliberális párttól.

Fekete-Győr Andrásnak ugyanis az előválasztást előbb még meg kell nyernie, ha tényleg miniszterelnök-jelölt akar lenni.

A liberális pártok közösen indulnak a választásokon, közös listával, közös miniszterelnök-jelölttel, így most azt jelentették be, hogy a pártelnököt indítják el az előválasztásokon.

Azt, hogy ki lesz a Momentum miniszterelnök-jelöltje egyelőre még nem lehet tudni.

A jelölti csapat tagja Szél Bernadett, Cseh Katalin, Hadházy Ákos és Donáth Anna is.

 

A Momentum elnöke ezzel komoly csapatba került.Eddig Jakab Péter Jobbik-elnök, az Új Világ Néppárt elnöke, Pálinkás József, és Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke jelentette be, hogy ők is miniszterelnökök akarnak lenni.

A sajtótájékoztatón Hadházy a következőket mondta : 

„Fakarddal indulunk el egy átkozott tank ellen, de kell egy másik fegyver, a hitelesség, ami egy vállról indítható páncéltörő rakéta”.

Szerkesztőségünk nem őrizget fényképeket Fekete-Győr Andrásról, ezért kiemelt képünkön az azonnali.hu fotóját vettük kölcsön.

További híreink

A Mi Hazánk példát statuálna Szilágyi István színművész apagyilkos fiával

Irányi Dániel

Toroczkai nyílt levélben hívja a hazafiakat a vasárnapi borsodi demonstrációra

Kiss Albert

Új szárnnyal bővült a szegedi fül-orr-gégészeti klinika

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben