3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Harcba hívja nemzetünk minden hű fiát” -bemutatja 106 képviselőjelöltjét a Mi Hazánk

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely mind a 106 választókerületben saját jelöltet állít, közel százat már be is mutattunk, és folytatjuk az utcafórumokon, közterületi standolásokon való ismertetésüket szerte az országban, végül október 23-án 15 órakor a Corvin közben a színpadon fel is sorakozik mindegyik jelöltünk, és addigra az interneten is közzétesszük listájukat és bemutatásukat.

Sem a Fidesszel, sem a balliberális tömbbel nem kollaborálunk, megalkuvásmentes programmal és háttéralkuktól mentes jelöltekkel vágunk neki a 2022-es választásnak.

Az emberek között mozgunk, kíváncsiak vagyunk véleményeikre, elérhetőek vagyunk számukra, nem elefántcsonttoronyban élünk. A visszajelzések alapján is készül a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési választási programja, a Virradat. A Mi Hazánk elnökségének országjárásán – www.mihazank.hu/orszagjaras – bemutatkoznak helyi képviselőjelöltjeink is. Tagtoborzásunk keretében várjuk a jelentkezéseket a https://mihazank.hu/jelentkezes oldalon. Se Gyurcsány, se Orbán: ez a harmadik út! Mert a haza nem eladó, s nem lehetünk cigányország sem: Magyarország a magyaroké!

-írja Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnöke.

További híreink

A Covid-oltások mellékhatásainak hosszútávú kockázatait vizsgálják a kutatók

Irányi Dániel

Vakcinákról és menekültkérdésről is megállapodtak a G20-ak

Magyar Jelen

Rendszerellenes demonstrációvá alakult a lezárások miatt kirobbant tüntetéssorozat Kínában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben