28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
Külföld

Hárman megerőszakolták a tizenöt éves lányt, társuk videóra vette

Migráns hátterű fiatalokat vettek őrizetbe Dániában, akik videóra vették, ahogyan megerőszakolják a 15 éves lányt.

A négy gyanúsítottat – egy 19, két 18 és egy 17 éves – a rendőrség röviddel a bűncselekmény után letartóztatta, és vasárnap már meg is kezdődött a tárgyalásuk – írja egy dán lap, a Den Korte Avis.

A négy elkövetőből az a három, akik a nemi erőszakot elkövették, a dán lap állítása szerint mind migráns hátterűek, míg a negyedik társuk, aki az egészet videóra vette, egy – a bevándorlók társaságát kedvelő – dán fiatal.

A vád a fiatalok ellen “csoportos szexuális aktus elkövetése olyan személy ellen, aki ehhez nem adta beleegyezését”. Ellenben az elkövetők azt állítják, nem történt erőszak, ugyanis a lány beleegyezett az aktusba.

Az egyik erőszakoló már korábban is számos alkalommal került a dán rendőrség látókörébe, olyan ügyekkel mint erőszak, rablás, zsarolás és tanúk fenyegetése.

A négy fiatalt előzetes letartóztatásba helyezték, míg ügyükben nem születik ítélet.

Elemi.hu

További híreink

“Te vagy a következő”– üzente LeBron James a 16 éves lányt lelövő rendőrnek

Irányi Dániel

Bejelentés nélkül leruccant Szíriába Putyin

Kemény János

Újabb lazításokat és új védekezési rendszert vezetnek be Németországban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben