0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Hat éves unokatestvérét gyilkolta meg a “fiatal”

Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán.

Az első fokon eljáró Szekszárdi Törvényszék ítéletében kimondja, a húszas évei elején járó “fiatal” különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és lopás vétségének kísérlete miatt halmazati büntetésül 20 év fegyház fokozatban végrehajtandó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A “fiatal” tavaly Szekszárdon meggyilkolta hat éves unokatestvérét.

A vádlott legkorábban a szabadságvesztés 2/3 részének letöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra. A bíróság a kiszabott szabadságvesztésbe beszámítani rendelte a vádlott által előzetes fogvatartásban töltött időt, továbbá kötelezte a felmerült bűnügyi költség megfizetésére.

A bíróság ítélete nem jogerős, a vádlott, a védője, illetve a törvényes képviselője a lopási cselekmény kapcsán felmentés, az emberölés vonatkozásában eltérő minősítés megállapítása végett, ennek következményeként a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett, az ügyész három munkanap gondolkodási időt tartott fenn.

További híreink

Vascső és láncfűrész is előkerült a “családi vitán”

szilardkrebsik

Késsel kergette nevelt gyermekét, majd megszúrta a gyermek apját egy férfi Jászladányon

Szabó Norbert

Belga királyszobrokat rongáltak meg péntekre virradóra Brüsszelben

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen