20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Huszonhat év helyett nyolc év után engedték ki egy pedofil banda vezetőjét

A most 32 éves Ahdel ‘Eddie’ Ali egy Nagy-Britanniát behálózó pedofil szervezetet irányított, melynek tagjai főként 13 év körüli fiatal lányokat erőszakoltak és kényszerítettek prostitúcióra. A férfinek az ítélet szerint 26 évet kellett volna ülnie, ám 8 év után kedvezményesen szabadult.

Ahdel Ali mellett testvérét, Mubarek Alit is szabadlábra helyezték, aki egy öt fős, telfordi pedofil bandát vezetett, akik a becslések szerint legalább 100 lányt bántalmaztak szexuálisan. Neki 22 évet kellett volna börtönben töltenie, ám – hála a brit igazságszolgáltatásnak – immáron ő is szabad ember.

Alit és társait a bíróság korábban jogerősen elítélte pedofília, gyermek prostitúció és gyermekkereskedelem vádjával, ám most, alig 8 év után, a banda valamennyi tagját visszaengedik a társadalomba.

Van köztük olyan is, aki mindössze két és fél évet ült tetteiért.

Zavartalanul működő pedofilhálózatok országszerte

A szigetországban lassan már az is csodaszámba megy, ha egy-egy ilyen migráns háttérű pedofilhálózatot a rendőrség felszámol. Általában a rendszer szemet huny a muszlim erőszakoló bandák felett, mert attól tartanak, ez növeli az “iszlamofóbiát”. Az eddig legnagyobb botrányt kavart rotherhami pedofilhálózat kapcsán még olyan szóbeszédek is szárny rákaptak, hogy a “legfelsőbb körök”, köztük a politikai elit is “érintett” a dologban, ezért működhettek évekig zavartalanul, ám ezt semmilyen nyomozás nem erősítette meg.

A rotherhami eset kapcsán a Munkáspárt képviselője, Naz Shah kedvelte és megosztotta azt a tweetet, mely azt javasolta:

Az áldozatok fogják be a pofájukat! A sokszínűség érdekében.

Naz Shah, a Munkáspárt “gyöngyszeme”

További híreink

Baltával vágták le a fiú kezét a migránsok – fotókkal

janositamas

Azonnali hatállyal leállítják a tanítást Olaszországban

Dunai Tibor

Fehérorosz elnökválasztás – A rendőrség ismét összecsapott a tüntetőkkel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben