21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Huszonhat szír migráns lapult a szlovák kisbuszban

A több megyére kiterjedő rendőrségi akció sikeres volt, egy szlovák kisteherautóból 26 migráns került elő. 

Hat nő és tíz gyermek is volt abban a szlovák rendszámú kisteherautóban, melyet egy négy megyére kiterjedő csütörtök hajnal akcióban a hatóság megállított az M1-es autópálya komáromi szakaszán. A rendőrség tájékoztatásából kiderül, az illegális migránsokat szállító jármű előtt egy szintén szlovák személyautó teljesített figyelőszolgálatot, a rendőrök a szlovák sofőrrel szemben szintén intézkedtek.

A migránsok természetesen nem tudták személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni. A sofőröket és a migránsokat a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítják. A határsértőket meghallgatásuk után visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A járművezetők ellen embercsempészés miatt indul eljárás – közölték.

(Forrás- fotó: Police.hu)

További híreink

Az Országgyűlés 90 nappal meghosszabbította a veszélyhelyzetet

Varga Lilla

Éjjel, idős nénitől rabolt, de az életét meghagyta

Kiss Albert

Emberkereskedelem és prostitúció: Öten őrizetben (Videó)

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben