35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Idén is lefoglalná az Andrássy utat az LMBTQ-felvonulás elől a Mi Hazánk

A júliusra tervezett, de csak negyed évvel korábban bejelenthető ún. Pride tavalyihoz hasonló beelőzésére és kiszorítására készül a Mi Hazánk, de mivel a deviáns propagandafelvonulás hivatalos betiltását más párt nem szorgalmazza, a rend teljes helyreállítása csak akkor várható, ha a Mi Hazánk megkerülhetetlen erővé válik április 3-án. Ez esetben Karácsony Gergely bánatában az éjjel-nappal őrzött szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti a Parlamentre való kitűzése helyett.

A BRFK azért kényszerült kitiltani tavaly az ún. Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről, mert a Mi Hazánk korábban lefoglalta, és a Kúrián sikerrel járt a rendőrséggel szembeni jogorvoslatával, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Deák tér útvonalon nem vonulhattak az LMBTQP-propagandisták. Az Andrássy út újra a magunkfajtáké kell legyen! Visszaszerezzük azt a normális embereknek, családoknak.

A deviáns felvonulás szervezői a Kúriának írt keresetükben tavaly úgy fogalmaztak: „Az Andrássy út vonatkozásában szerzett elsőbbség elvesztése a Budapest Pride rendezvény megtartását jelen formájában ellehetetleníti.” Amit a Fidesz-kormány 12 éve nem tud vagy nem akar a felvonulás kapcsán, azt mi tavaly megoldottuk, és idén is megkíséreljük. Ellenzékből nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából! Nem kérünk a szerte a világból ide szervezett aberráltakból.

Sajnos a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.

Ahogy a budapesti városházáról a szivárványos zászló eltávolítását eredményező akciónk, úgy Dúró Dóra könyvdarálása sem maga a megoldás, hanem figyelemfelhívás volt, méghozzá eredménnyel, hiszen néhány korábban lesöpört javaslatunk jogszabályba ültetése megtörtént végre, bár nem elégséges, ezért tiltanánk meg konkrétan az LMBTQP-zászlók kitűzését is közintézményekre

-írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Emlékeztetik a feledékeny briteket- már Angliában is a negyedik oltás következik

Faragó Dániel

Gothár Pétert kirúgták a Színművészeti- és Filmművészeti Egyetemről

Dunai Tibor

Az LMP jövőre elkezdi a felkészülést a 2022-es fordulatra

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben