1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Vélemény

Így dolgozik a nyugati propaganda

Bejárta a hazai- és világsajtót, ahogyan egy brüsszeli kórház dolgozói hátat fordítottak Sophie Wilmés, belga miniszterelnöknek, mikor konvoja begurult a kórház udvarába. A létesítmény kiemelt szerepet töltött be a koronavírusban megfertőzöttek kezelésében.

A mintegy 11 milliós országban a fertőzöttek száma 55 ezerre, a halottaké pedig 9 ezerre tehető.

Az alábbi videón jól látható, egyértelműen kifejezik véleményüket az egészségügyi dolgozók. Az alkalmazottak ezzel azt kívánták jelezni, nem elégedettek a kormány munkájával és intézkedéseivel.

Közösségi oldalán a liberális politikus is beszámolt látogatásáról, ám a kínos esetről megfelejtkezett beszámolni, néhány olyan beállított fotót azonban közölt, amin láthatólag örömmel fogadták. Íme:

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Mi Hazánk: Kártalanítani kell az oltatlanság miatt elbocsátott dolgozókat!

Magyar Jelen

Horvátországban a koronavírus volt a leggyakoribb halálozási ok tavaly a horvát közegészségügyi intézet szerint

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben