7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Így fogott össze a Fidesz és a DK a Mi Hazánk ellen (videó)

Az oltás erőltetése helyett valódi tájékoztatást követeltem a Mi Hazánk képviselőjeként az Országgyűlésben, erre a Fidesz-KDNP és a DK képviselője együtt esett nekem.

Felháborító, hogy az oltatlanokat másodrendű állampolgárként kezelik, és ezzel egyik nagy tömbnek sincs problémája, sőt együtt szolgálják ki a vakcinagyártók igényeit azzal, hogy orrba-szájba tolják az oltást. A Mi Hazánk azt követeli, hogy senkinek ne legyen kötelező a vakcina felvétele, mindenki szabadon dönthessen, és ezért senkit ne diszkrimináljanak! Ellenezzük a gyerekek oltását is, és semmilyen lezárást nem támogatunk.

Ha azok, akik ellenzik a kötelező oltást, összefognak, megváltozik az életünk, de ehhez az kell, hogy a Mi Hazánk megkerülhetetlen erővé váljon az Országgyűlésben jövő tavasszal!

– írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

További híreink

Már a home office-hoz is kell az oltási igazolvány

Faragó Dániel

Egy év után szabadlábra helyezték a pedofíliával gyanúsított ceglédi apát

Kiss Albert

Idős férfit és gyereket sem kíméltek a csepeli rablók

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben