18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Kultúra

Így is lehet- védettségi igazolvány nélkül szervezik meg az idei Magyar Sziget fesztivált

A hagyományokhoz és a normalitáshoz visszatérve 2022-ben több napon át tartó rendezvényként szervezik meg a Magyar Sziget fesztivált, derül ki az esemény hivatalos Facebook oldaláról. 

A helyszín idén is a jól bevált Gárgyán-erdei pihenőpark lesz Ásotthalmon. A fesztiválon fellépő zenekarok július 27-e és július 30-a között fogják fergetegesre hangolni a forró nyári estéket a Csongrád megyei településen.

A szervezők biztonságos, felelősségteljes, de védettségi igazolvány nélkül megtartott rendezvényről írnak. A védettségi igazolvány ebben a formájában meg is szűnik, hiszen a kormány legújabb rendelete szerint már oltottságira lesz szükség és az oltatlanok, valamint a kétszer oltottak elveszítik a “védettségüket”.

Jogos kérdés a Mi Hazánk tüntetésén…

Akárhogyan is, a szervezőktől azt tudtuk meg, hogy

a 2022-es Magyar Szigeten semmilyen megkülönböztetés nem lesz oltott, vagy oltatlan fesztiválozó között.

A részletekről hamarosan terjedelmesebb interjút közlünk.

Az első fellépők névsora már nyilvános, de érdemes követni a Magyar Sziget Facebook-oldalát. Előzetes információink szerint a hazai könnyűzene legnagyobb alakjai közül jónéhány előadó várható még. Természetesen a közéleti, politikai tartalmú előadások, beszélgetések sem fognak elmaradni.

Az eddig bejelentett fellépők: 

ROAD

Rómeó Vérzik

Depresszió

 

További híreink

Biliárdasztalt is lefoglalt a rendőrség a fideszes Simonkánál

Szabó Norbert

Jean Castext bízta meg a francia elnök az új kormány megalakításával

Dunai Tibor

Kampányüzemmódba kerültek az oligarchák is

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen