22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Így tüntettek az antifák Horthy és a Mi Hazánk ellen szombaton- VIDEÓ

“Azt gondolom, hogy maga után ez azt fogja vonni, hogy egyre több tömeg fog felvonulni minden egyes Toroczkai úr által színpadra lépése után.” Nem értik? Mi sem!

A Mi Hazánk Mozgalom fáklyás-lovas felvonulást rendezett szombaton Horthy Miklós Budapestre történő bevonulásának 100. évfordulóján. A Gellért téren 40-50 antifasiszta várta a vonulókat, akik uniós zászlót lengettek, és egy ököllel széttört horogkeresztet ábrázoló transzparenst emeltek a magasba. Kíváncsiak voltunk történelem tudásukra, illetve arra, hogy mi a véleményük Horthy Miklósról. Lesújtó élmény volt. Ja, és Száva Vince szerint Klebelsberg Kunó pedig tegyen a békéért. A néhány nappal ezelőtt még fenyegetőző Wolf Béla, pedig “nem tud rólunk tudomást venni…” Teljes lesz képzavar, jó szórakozást!

elemi.hu, Fotó: botost/444.hu

További híreink

Állatkínzás miatt felfüggesztett szabadságvesztés

Dunai Tibor

Szlávik az “indiai mutánsról”: több millió magyar lehet veszélyben

Irányi Dániel

Az USA megkezdte a migránsok visszatoloncolását Mexikóba

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen