14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

“Illegális pókerezőkön” ütött rajta a rendőrség

A járványügyi szabályok megszegése miatt is eljárás indul – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 12-én délután egy újpesti klubot ellenőriztek, ahol a jelenlévők két profi pókerasztalnál kártyáztak és ittak.

A rendőrök az állítólagos születésnapi partin jelen lévő 18 embert előállították, közülük két férfit és egy nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanújával hallgattak ki.

Mivel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében magánrendezvényen sem lehetnek egyszerre tíznél többen, a klub üzemeltetőjével szemben közigazgatási eljárás is indult.

Hárman nem, vagy nem megfelelően viselték a maszkot, velük szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök.

A TEK azonban nem ütött rajta az épületen. Ők feltehetőleg olyan keményvonalasokra szakosodtak, mint a “tömegesen meccset néző és sört fogyasztó” koronavírus-bűnbandák.

 

További híreink

Szamurájkardos összecsapás Ózdon

Dunai Tibor

Halálra verte élettársát a kocsmából hazafelé

Szabó Norbert

Megerőszakolt és megölt egy kislányt, de megúszta mivel 75 tevét adott a családnak

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben