3 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Ingyen is elvihette volna, mégis inkább ellopta a kutyát a menhelyről

Lopás miatt indult eljárás Nagykanizsán egy 17 éves lány ellen, aki a helyi állatmenhelyről ellopott egy kutyát – közölte a police.hu oldalon szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az állatmenhely személyzete múlt szerdán jelentette be a rendőrségen: egy lány azzal kereste meg őket, hogy kutyát szeretne sétáltatni. A dolgozók átadták neki az általa kiválasztott amerikai staffordshire terrier fajtájú kutyát, az állatot azonban nem vitte vissza.

A rendőrök kedden elfogták és előállították azt a 17 éves nagykanizsai lányt, aki ellen lopás miatt eljárást indítottak. A nála megtalált kutyát a rendőrök visszajuttatták az állatmenhelynek.

Képünk illusztráció, forrás: amarqt.com

További híreink

Olyan ütemben dobálják ki az emberek a háziállataikat, hogy nem győzik a befogadásukat a menhelyek

Irányi Dániel

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Kolompár Milánt

Irányi Dániel

Baksi tömegverekedés: mindössze tizenegy személyt állítottak elő a harminc főből

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben