5.4 C
Budapest
2021. február 25., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Videó

Irány a magyar “Facebook”

Legújabb videójában Toroczkai László a közösségi médiában uralkodó elképesztő kettősmércéről fejti ki véleményét. Miközben az Antifa, a BLM, vagy akár a nyíltan fehérellenes, vagy kommunista csoportok szabadon működhetnek mind a Facebookon, mind a Twitteren, addig a jobboldali, konzervatív hangok már akár egy “Trump-párti” hozzászólás miatt tiltást kaphatnak.

A Mi Hazánk elnöke szerint ez a fajta brutális cenzúra nem hogy enyhülni, hanem durvulni fog a hatalomátvételt követően, ezért nincs más megoldás, alternatívákat kell keresni. Korábban megszülettek már a Facebook amerikai kihívói, de azóta egyértelművé vált, a techóriások egyetlen konkurenst sem engednek érvényesülni az Egyesült Államokban. Jobboldali riválisaikat könyörtelenül eltapossák.

Nekünk magyaroknak azonban szerencsénk van, hiszen 10 év fejlesztés után a közelmúltban végre elindult egy teljes egészében magyar, politikai cenzúrától mentes közösségi oldal, a HunDub. Toroczkai László éppen ezért arra kér mindenkit, akinek elege van a balliberális véleményterrorból, hogy regisztáljon a magyar közösségi oldalra, s csábítsa át ismerőseit is.

“Foglaljuk el a közösségi médiát!”

További híreink

A brazil elnök beveti a hadsereget az erdőirtások ellen

Dunai Tibor

Elmentek a migránsok a görög-török határtól

Dunai Tibor

A hollandok rajtunk kísérleteznek a koronavírussal

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben