13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett, mert hát minek az

Jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autót vezetett egy nyírgelsei férfi .

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egy nyírgelsei lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi személygépkocsival közlekedett Nyíradony külterületén február 24-én este, amikor igazoltatták a rendőrök.

Az egyenruhások megállapították, a 33 éves férfinek soha nem volt jogosítványa, a Nyírbátori Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta, továbbá az általa vezetett gépkocsinak nincs kötelező felelősségbiztosítása, és a forgalomból is ki van vonva. A járőrök alkoholszondát alkalmaztak a járművezetővel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.
(civishir.hu nyomán. Fotó: civishir.hu)

További híreink

Idős férfit rabolt ki az utcán

Irányi Dániel

Rendőrökre késeltek meg Veresegyházon, mentőhelikoptert kellett hívni

Dunai Tibor

Jogerősen tizennégy évre ítélték a kislányát molesztáló jászárokszállási férfit

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben