13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Jakab beismerte a Jobbik árulását

Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk – erről beszél a Jobbik frissen megválasztott elnöke egy a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen, amely a párt tisztújító kongresszusáról szivárgott ki.

Jakab Péter a balliberális pártokra utalva külön hangsúlyozza, hogy a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most együtt kell menetelniük a csatába.  A pártelnök hozzáteszi, hogy ilyenkor értékelődik fel, hogy bízhat-e a sajátjaiban, mert ha nem, akkor vesztettek.

“Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza és piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt leülni azokkal egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk, mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre valljuk be.”

– mondta Jakab Péter, a Jobbik elnöke, majd folytatta:

“Eközben nekünk már olyanokkal kell együtt menetelni a csatában akiktől világok választanak el bennünket, és igenis ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok e bízni a sajátjainkban, hogy kell-e a csatamezőben a hátam mögé nézni, mert ha igen akkor, elölről lelépnek, akkor vesztettünk.”

További híreink

Változik a volánbuszok közlekedési rendje az ünnepnapokon

Varga Lilla

Meghalt két beteg és 4014-re emelkedett a fertőzöttek száma

Szabó Norbert

Illegális határátlépők a magyar-román határon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben