3 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

Jakab Péter Soros Györgytől kér pénzt? (Vélemény)

Amikor egy pártelnök a nemzetköziség és globalizmus brit szócsövének nyilatkozik, nyugodtan vehetjük azt a külvilág számára küldött üzenetnek. De pontosan kinek is üzent vajon most Jakab Péter, frissen megválasztott Jobbik-elnök?

A The Guardian olvasói több, mint 80 százalékban az angolszász felső-, és középosztálybeli baloldali, liberális tagjai, ugye mi sem gondoljuk komolyan, hogy a jakabi, neojobbikos prolikommunikáció elsőként ezt az olvasóközönséget célozza meg? Nem is. Jakab pártelnök, hogy biztosan értse mindenki, Soros Györgyhöz beszél akkor, amikor azt nyilatkozza a Guardian hasábjain:

“Soros György arra költi a pénzét Magyarországon, amire akarja.” Vagyis: költse a Jobbikra (is)!

A Jobbik ott tart 2020-ra, hogy egyszerre lett tagjainak és szavazóinak, nemzetének legnagyobb árulója. Még az SZDSZ-nél is nagyobb páli fordulattal élve (vagy esetünkben páli visszafordulással Saulként folytatva) most megpróbál egy fenékkel két ölbe ülni: Gyurcsány és Soros ölébe. Jakab Péter az a Karácsony Gergely, aki Gyurcsány Ferencet játszik. Aki Karácsony Gergellyel és Gyurcsány Ferenccel játszik, most éppen demokratikus koalíciós párbeszédet…

Mert bizony nagyon kell a pénz. Záporoznak a felmondások és a friss kinevezések. Sértődött táskahordozók, elégedetlen önimádók, túlfizetett alkoholisták vannak mind a kirugottak, mind az újonnan kinevezettek listáján, amennyiben a 80 százalékos támogatottságot nettó több százezres – másfél milliós fizetési osztályokba sorolások ígéretével önmagát elnökké vásárolt Jakab, legalább nekik nem akar hazudni. Egyelőre. Tanult ugyanis a gyöngyösi középszer, Vona amatőr diákcsíny-vezetésének “hibáiból”, de “eredményeit”, vagyis a vonai szupermohóságú lopássorozatot fenntartaná.

Mert aki pénzt ragad, az bizony pénz által vész el, mondhatnánk látva a jobbikos főkorifeusok eddigi sorsát, akik kilátásai a sok tízmilliós ügyvédi költségek kifizetésétől a sokéves börtönbüntetésig terjednek. Erről még több ízben hallunk majd, de addig is?

A pártalapítványi játékok, a képtelenül dokumentált visszaosztások és idióta, “szabógyuris” tanácsadói szerződések kora az ÁSZ-vizsgálat óta lejárt. Az új Jobbik a jakabinus diktatúra pártja, főleg és különösképpen a pénzügyek kerültek központosításra, miközben a szélsőbaloldali, liberális szövetség hálóköntösébe rejtőzve, elvtelen és nagyravágyó emberek kommunikációja ejt foglyul néhány maradék hasznos idiótát: talpalni és egy keveset, de fegyelmezetten szavazni – Jakab Péterre, és ripacs, álságos önmegvalósításának támogatására. Mindez ÁSZ -kompatibilisen dokumentálható, a párt visszaosztás-maffiahagyományát is fenntartva, de az igazi nagy pénz, olyan mint a simicskás, már csak külföldről várható.

Tehát a címbéli kérdésre a válasz: igen. Jakab Sorosnak ad politikai befektetési tanácsokat egy hagyományos Soros-lapban, mivel a [email protected] a jelek szerint
nem válaszolt.

Joó György

További híreink

Végül minden a helyére kerül: már Újpesten sem állít adventi keresztet a Jobbik

Magyar Jelen

Ezt is megéltük: Jobbikból a DK-ba – nem is akárhogy

Magyar Jelen

Jakab alig tudott hazamenni a diáktüntetésről – feltartották a követői

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben