19.7 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Jászsági közbiztonság- brutálisan megverték Pócs János lányát (videó)

Több értesülés is arról szól, hogy szombat éjszaka alaposan megverték a fideszes Pócs János lányát. Az elkövető minden valószínűség szerint cigány származású volt. 

Pócs János korábban azzal borzolta a kedélyeket, hogy a Jászságot a Mi Hazánktól és a MÖM-től szerette volna megvédeni. Pócs a térség országgyűlési képviselőjeként hosszú évek óta nem foglalkozik az egyre romló közbiztonsággal. Néhány héttel ezelőtt a Momentum helyi politikusát is megverték, de a párt ennek hatására sem változtatott a bűnözőkre vonatkozó javaslatain.

Ismert, hogy a Mi Hazánk nemrég figyelemfelkeltő demonstrációt tartott Jászapátin, az “ördög háromszögének” is nevezett térség fővárosában. Pócs János lányát éppen itt verték meg, a család saját birtokán lévő kocsmájában. Az első jelek szerint sokáig próbálták eltitkolni a hírt, számos ezzel kapcsolatos Facebook bejegyzést töröltek, töröltettek.

A rendőrség annyit közölt, hogy

az ügyben a Jászberényi Rendőrkapitányság garázdaság bűntette, valamint testi sértés vétség elkövetése miatt indított eljárást.

A hírt Facebookon maga Pócs erősítette meg, de azt azért jó pártkatona módjára leszögezi, hogy

“a romák többsége tisztességes, dolgos ember”.

Alább a Fidesz politikusának teljes bejegyzése:

“A helyi álhírek és a bűnelkövetők bejegyzéseivel szemben közlöm a tényeket: 2021.08.14-én éjjel az otthonom udvarán 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, mialatt 3 személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányomat és a rendezvény résztvevőit.
A konfrontáció részleteit a rendőrségnél lévő videófelvétel bizonyítja.
Köszönöm a rendőrség gyors és hatékony beavatkozását!
Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni, azonban a törvényszegőkkel szemben továbbra sem hátrálok meg!”
Az esetről a biztonsági kamerák rövid felvételt is készítettek. A kórházi diagnózis szerint Pócs lányának a koponyája, a mellkasa és az arca is zúzódott, az ütések hatására eldeformálódott.

További híreink

Az ENSZ szerint már a „feleség” és a „férj” is tiltott szó lett

Szabó Norbert

Noha jó sokba került az új Puskás Aréna, “technikai okok miatt” mégsem alkalmas BL-meccsekre

Irányi Dániel

A Kúria elnökéről szavaz a parlament

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen