2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Játék volt a négy hónapos csecsemő nyelőcsövében

Négy hónapos babához kérték a szombathelyi mentők segítségét szerda délután egy közeli településre – írja a 112.hu.

A fulladó csecsemőhöz azonnal több egységet is indított a rutinos mentésirányító, aki folyamatosan instruálta a bejelentőt a teendőkre. A kétségbeesett telefonáló mindent jól csinált, a beavatkozások mégsem jártak sikerrel.

A baba egyre kevésbé kapott levegőt és végül eszméletlenné vált. A befújások sem voltak eredményesek, ezért azonnal autóba tették a gyermeket és az érkező mentő elé indultak.

A találkozást a vonalban levő mentésirányító koordinálta és az autók félúton, valószínűleg az utolsó pillanatban találkoztak. A mentőszolgálat munkatársai azonnal emelt szintű ellátásba kezdtek és kiderült, hogy a nyelőcső felső szakaszába ékelődött játék nyomta össze a gégéjét úgy, hogy a kicsi csaknem megfulladt. A mentőknek sikerült gyorsan eltávolítani a figurát, amit a szülők tudta nélkül, valószínűleg valamelyik kistestvér dughatott be játékból a kiságyba.

Stabil állapotban szállíthatták kórházba a gyermeket.

(112.hu)

További híreink

Vádemelés a kábítószer miatt meghalt csecsemő ügyében

Gabay Dorka

Újabb tutaj süllyedt el a Földközi-tengeren

Irányi Dániel

Drogos pár öt hónapos gyermeke halt meg – vádat emeltek

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben